MEGA KIDS ponude za Vaše mališane

Paketi usluga za 2018/2019 godinu

OSNOVNE USLUGE:

Naše osnovne usluge su grupisane u nekoliko paketa usluga.

Paketi usluga važe od 01.09.2016.godine

MEGA KIDS 1 OSNOVNI za decu od 02-07 godina

P
aket uključuje:

 • celodnevni boravak deteta, radnim danima od 07h-18h
 • Učescšće deteta u svim aktivnostima koje su rasporedom dnevnih aktivnosti predviđene što uključuje sve školice i kreativne radionice.
 • 4 obroka dnevno.
 • Školica engleskog jezika 2 puta nedeljno
 • Vaspitno-obrazovni rad se odvija pod stručnim vođstvom vaspitača, profesora engleskog, profesora za sport i fizičko vaspitanje, logopeda i pedagoga.

Cena paketa:  Pozvati

MEGA KIDS 1 PRODUŽENI za decu od 02-07 godina

P
aket uključuje:

 • sve usluge iz paketa MEGA KIDS 1 OSNOVNI
 • 5 obroka dnevno.
 • Školica engleskog jezika 2 puta nedeljno
 • Produženi boravak u vrtiću od 07h-20h rsdnim danima

Cena paketa:  Pozvati

MEGA KIDS 3 četvoročasovni paket

P
aket uključuje:

 • četvoročasovni boravak deteta u periodu od 07h-18h radnim danima
 • Učešće deteta u svim aktivnostima koje su rasporedom dnevnih aktivnosti predviđene, što uključuje sve školice i kreativne radionice u trenutku detetovog boravka u vrtiću i edukativnom centru.
 • Školica engleskog jezika 2 puta nedeljno
 • Sve obroke koje se serviraju u trenutku detetovog boravka.

Cena paketa:  Pozvati

Izdvajamo iz ponude

Jaslena grupa od 12 meseci do 24 meseca

O vi paketi podrazumevaju grupicu od 4 deteta. Za njihovu brigu i negu zadužena je medicinska sestra-vaspitač. Osnovni program ostvaruje se kroz aktivnosti koje podstiču sledeće aspekte dečijeg razvoja:

 • Fizički razvoj
 • Intelektualni razvoj
 • Jezički razvoj
 • Socijalno-emocijalni razvoj
 • Likovni razvoj


MEGA KIDS JASLICE 1 *osnovni paket za decu od 12 do 24 meseca

P
aket uključuje:

 • Celodnevni boravak deteta, radnim danima od 07h-18h.
 • Učešće deteta u svim aktivnostima koje su rasporedom dnevnih aktivnosti predviđene.
 • 4 obroka dnevno.
 • Školica engleskog jezika 2 puta nedeljno
 • Vaspitno-obrazovni rad se odvija pod stručnim vođstvom medicinske sestre-vaspitača, profesora za sport i fizičko vaspitanje, logopeda i pedagoga.

Cena paketa:  Pozvati

MEGA KIDS JASLICE 2 *produženi paket za decu od 12 do 24 meseca

P
aket uključuje:

 • sve usluge iz paketa MEGA KIDS 1 OSNOVNI za decu od 12 do 24 meseca
 • 5 obroka dnevno.
 • Školica engleskog jezika 2 puta nedeljno
 • Produženi boravak u vrtiću od 07h-20h rsdnim danima.

Cena paketa:  Pozvati

OSNOVNE ŠKOLICE


LIKOVNA ŠKOLICA
Deca uče da razvijaju maštu, razlikuju boje i teksture. Crtanje im omogucava da se slobodno izražavaju sto je od velikog značaja u periodu dok još ne mogu recima da iskazu misli i osecanja. Deca vežbaju pažnju i koncetraciju, stiču osecaj za sklad boja….

MUZIČKA ŠKOLICA
Muzika je jedan od osnovnih pokretača dece na pokret i emotivnog izrazavanja dece. Muzika doprinosi osecaju za ritam, razvija osecaj za lepo i vredno. Deca razvijaju glasovne mogućnosti, razvijanje sposobnosti pravilnog, individualnog i grupnog pevanja uz instrumentalnu pratnju, muzičko opismenjavanje prilagođeno uzrastu.

ŠKOLICA ENGLESKOG JEZIKA
Deca ce kroz glumu, muziku, upoznavanje u timskom radu da lakše uče i imati priliku da se izražavaju na engleskom jeziku. Rano učenje stranog jezika pomaze u proširivanju znanja, olakšava učenje maternjeg jezika, utiče na razvoj kreativnosti i razvoju društvenih sposobnosti. Školica engleskog jezika se održava dva puta nedeljno. Školica engleskog jezika se održava dva puta nedeljno. Školicu engleskog jezika pohađaju deca od 3 do 7 godina uz prethodno stručno mišljenje, našeg logopeda i pedagoga.

DRAMSKA ŠKOLICA
Kroz ovaj program deca pronalaze lični doživljaj u scenskoj igri. Uče različite tekstove, prilagođavanje pokreta, glasa, stava i emocije na sceni. Deca uče da se oslobode od treme, nervne napetosti, vezbaju koncentraciju i pamcenja dramske radnje. Uče se pravilnog ponašanja na sceni i javnoj komunikaciji. Spremaju se predstave sa vaspitačem koji ima dugogodišnje iskustvo.

MATEMATIČKA ŠKOLICA
Deca od najmaladjeg uzrasta kreću da uče brojeve, računske operacije, geometrijska tela i polako se pripremaju za dalje školovanje. Deca školskog uzrasta imaju mogucnost da sa učiteljcom rade domaće zadatke, pripremaju se za predstojeću nastavu, vežbaju za kontrolne zadatke i rešavaju probleme na vreme.

GEOGRAFSKA ŠKOLICA
Ova školica predstavlja upoznavanje dece sa svojom zemljom, običajima, religijama, upoznavanje sa drugim stranim državama i gradovima, i njihovim običajima. Pratimo godišnja doba, učestvujemo u raznim jednostavnim eksperimenima.

ŠKOLICA LEPOG GOVORA I PONAŠANJA
Kroz čitanje raznih sadržaja mi se pripremamo za prva slova, čitanje i pisanje. Mlađi uzrasti sa vaspitačicom uče, razvijaju maštu, bogate maternji jezik, dok starija deca školskog uzrasta rade sa učiteljicom predviđeno gradivo koje prati plan i program od I-IV razreda. Školica lepog govora i ponašanja je sastavni deo našeg boravka u MEGA KIDS-u. Cena usluge svake školice za malisane koji ne pohađaju nas vrtic i edukativni centar se pojedinacno naplaćuje na mesečnom nivou.DODATNE ŠKOLICE


ŠKOLICA SPORTA
Školica sporta prilagođena je uzrastu dece od 02-07 godina i uzrastu dece od 07-09 godina. Deca razvijaju određene motoričke sposobnosti, vrši se edukacija dece o zdravoj ishrani, higijeni, važnosti zdravog načina života. Školica sporta je program koji uči decu da od malena zavole fizičku aktivnost i razviju zdrave životne navike. Školica se održava dva puta nedeljno uz nadzor profesora za sport i fizičko vaspitanje.

ŠKOLICA PLESA
Program za decu prilagođen je uzrastu i njihovom senzibilitetu. Unapređenje mentalnog, fizičkog i emocionalnog razvoja najmljadjih ostvaruje se uz pomoć raznih koordinacijskih vežbi i zanimljivih koreografija.DODATNE AKTIVNOSTI


REKREATIVNA NASTAVA
Rekreativna nastava se održava jednom godišnje. Tokom rekreativne nastave organizovane su aktivnosti koje podstiču fizički, emocionalni, kognitivni I socijalni razvoj, što doprinosi celokupnom razvoju dece, kao I aktivnosti koje podstiču stvaralački I istraživački duh kod dece.

IZLET
Predškolska ustanova "Mega kids" vodi svoje mališane na višečasovni izlet na svake 4 nedelje. Izleti su edukativno/zabavnog karaktera i imaju za cilj da kod dece podstiču želju za druženjem i fizičkom aktivnosću.

NOĆENJE DECE U VRTIĆU
Po potrebi i na zahtev naših mališana ili roditelja organizujemo noćenja dece u vrtiću. Nocenja mogu biti grupna ili individualna. Noćenje se organizuje u periodu od 18h tekućeg dana do 11h sledećeg dana. Cena noćenja: POZVATI

BORAVAK DECE VAN RADNOG VREMENA
Svaki dodatni sat koji deca provedu u vrtiću i u edukativnom centru van radnog vremena i van svog paketa dodatno se plaća.

RADNA SUBOTA
PU ‘’Mega kids’’ omogućava boravak dece u vrtiću i subotom u vremenu od 7-15h.

PREVOZ DECE
Prevoz Dece Vam omogućava da Vaše dete u bezbednim rukama stigne do vrtića i vrati se kuci. Usluga podrazumeva mesecni prevoz dece na relaciji kuća-vrtić ili vrtić-kuća, kao i prevoz u oba smera , kuća-vrtić i vrtić-kuća. Ukoliko se odlučite da koristite ovu uslugu, termin odlaska deteta u vrtić I dolaska iz vrtića se sklapa u dogovoru sa PU ‘’Mega kids’’.

Nazovite nas i dodatno se informišite o svemu. Naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju.